nyt fra byen

ny shelter


støttet af Friluftsrådet


meld dig ind i borgerforeningen


Brundby Borgerforening vedligeholder og forskønner byens fællesarealer, og afholder arrangementer for byens borgere og interesserede, året rundt. Meld dig ind her.


En lidt kold og tåget januardag blev det nye shelter på Bøgebjerg færdiggjort, med opsætning af skiltet fra Friluftsrådet. Shelteren er støttet med udlodningsmidler til friluftsliv.


Vi håber alle tager godt i mod shelteren, får en masse dejlige naturoplevelser og passer på stedet.

nyhedsbrevet


Nyhedsbrevet fortæller kort om seneste, aktuelle og snarligt kommende aktiviteter i Brundby. Du kan læse meget mere, om det vi præsenterer her, på Brundbys hjemmeside www.brundby.dk.

Endnu en ny shelter


Faciliteter til overnatning i naturen, er udvidet med en shelter ved siden af "Møllestubben", der sidste år blev indviet som shelter.


Der er nu plads til at op til 10 personer, kan overnatte i det "fri", på Bøgebjerg.


Klik her og læs meget mere om Bøgebjerg, booking mm. Du kan se fotos af shelters og faciliteter her.


Genopretning af natur


Friluftrådet har doneret 50.000 kr., og Samsø Kommune 10.000 kr. til genopretning af "vandhullet" og naturen omkring Mejerivej 10.


Med genopretningen som bl.a. omfat-ter forbedring af adgangsforhold, kratrydning, anlæggelse af handicap-venlig sti, trædesten i søen, bænke og beplantning, fuldendes det natur-skønne og rekreative område omkring Bøgebjerg. Læs mere her.


Juletræstænding

Byens nyeste tradition


Torsdag den 26. pynter byens dagplejebørn juletræet, i Trekanten.


Vi må jo aflyse den planlagte juletræs-tændig med glögg, sang og hygge pga forsamlingsforbudet.


I stedet kan du lægge din søndags gårtur omkring juletræet, og varme digved det tændte bålfad.Denne hjemmeside benytter cookies. Ved at blive på hjemmesiden, accepterer du vores brug af cookies.

Godkend